Medewerkers

 

Renate Steeghs

In 1987 ben ik begonnen met deze praktijk. Ik werk hier nog steeds met veel plezier. Het behandelen van patienten, het samenwerken met mijn collega’s in de praktijk en met de andere zorgverleners in de wijk, maakt het voor mij tot een afwisselende baan. Ik volg regelmatig cursussen om up-to-date te blijven. Om mezelf te specialiseren als diabetes-podotherapeut volg ik een 2 jarige post-Hbo opleidng.

 

 

Elisa Plomp

Ik ben in 2006 afgestudeerd als eerste lichting aan de Saxion Hogescholen te Enschede. Na mijn studie ben ik gaan werken in 2 praktijken, waaronder het Centrum voor Podotherapie. Hier werk ik 3 dagen per week. Op de donderdag ben ik de hele dag werkzaam in het ‘Gezondheidscentrum Binnenstad’.  Ik heb verschillende cursussen, bij- en nascholingen gevolgd om mijn kennis te verbreden en doe dit nog regelmatig.

 

Jessica Schrauwen

In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Sindsdien werk ik als podotherapeut. Vanaf januari 2012 werk ik fulltime bij het Centrum voor Podotherapie. Ik volg regelmatig bij- en nascholingen om mijn kennis te verbreden en te verdiepen. Daarnaast is er regelmatig overleg met een aantal podotherapeuten in de omgeving om kennis te delen. Een dag per week ben ik werkzaam in een gezondheidscentrum waar veel samenwerking mogelijk is met verschillende disciplines. Tevens ben ik ter verbreding van mijn eigen kennis in 2013 begonnen met de opleiding voetreflexzonetherapie. Juist het behandelen van verschillende doelgroepen heeft mijn interesse.

Lisette Pappot

Vanaf 2006 ben ik werkzaam als praktijkassistent in het Centrum voor Podotherapie. Voor die tijd heb ik 20 jaar als oefentherapeut Mensendieck gewerkt in mijn eigen praktijk. Ik ben opgeleid als paramedica en in de loop der jaren heb ik veel bij- en nascholing gedaan. Dit heeft als voordeel dat ik de patiënten vakkundig te woord kan staan. Van maandag tot en met vrijdag ben ik aanwezig in de praktijk. Tussen 8.30 uur en 12.30 uur sta ik u graag telefonisch te woord.